تأکید دکتر محبی بر اهمیت ولایت در تعالی علمی و فرهنگی دانشگاه"

به نام خداوند بخشاینده و مهربان

با سلام و ادب؛

در آستانه عید سعید غدیر خم، عید اکمال دین و اتمام نعمت، و نیز جشن ولایت و امامت، اینجانب این روز بزرگ را به تمامی اعضای محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته،  تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

عید غدیر، روزی است که  آخرین شریعت الهی با نور ولایت کامل شد و  مسیر هدایت و رهبری امت اسلامی تبیین شد و  بدین وسیله خداوند نعمت را بر بندگان تمام کرد.  این روز یادآور این موضوع است که رهبری و ولایت، از اصول مهم و بنیادین در اسلام است و درک جایگاه ولایت در زندگی ما، می‌تواند در تقویت پیوندهای میان اعضای جامعه اسلامی نقش مؤثری داشته باشد. در این راستا، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، همواره در تلاش است تا با مدنظر قرار دادن فرامین و بیانات مقام معظم رهبری، در راستای اهداف والای علمی و فرهنگی در جهت پیشرفت کشور عزیزمان گام بردارد.

در پایان، ضمن تجدید ارادت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) و امیرالمؤمنین علی (ع)، برای تمامی همکاران گرامی و دانشجویان عزیز، آرزوی سعادت، توفیق و موفقیت دارم.

١٤:٤٧ - دوشنبه ٤ تير ١٤٠٣    /    عدد : ٤٨٢٠    /    تعداد نمایش : ١٩١